Om oss

Vi är en ovanlig optiker. För vi tänker inte bara på hur du ser eller ser ut, vi bryr oss om hela din ögonhälsa. Med det menar vi att vi tänker på en helhet – våra undersökningar, råd, tips utgår från just ditt liv och ditt arbetsliv. Vi samarbetar även med ögonläkare och sjukhus.

Niemis Optik värderar din ögonhälsa väldigt mycket. Vår största ambition är att stå för den största valfriheten, samt tryggheten och omtanken om just dina ögon! Med våra väldigt höga kvalitetskrav och väldigt stora passion för färger, former och trender kan vi erbjuda dig som företag eller privatperson den allra bästa valutan för era pengar!

Vi är stolta över vårt certifikat enligt Optikbranschens kvalitetsnorm för kontaktlinser, synergonomi och synundersökning. Certifikatet grundas på Socialstyrelsens föreskrift om kvalitetssystem i hälso- och sjukvården. Dessutom har vi kontaktlinsbehörighet och mångårig erfarenhet av professionell synvård.

Synologen

Niemis Optik är medlem i Synologen som är ett samarbetsorgan med över 120 anslutna butiker i Sverige. Alla optiker som är medlemmar är legitimerade. Synologen var först i Sverige att erbjuda kvalificerad ögonhälsoundersökning. Det betyder att du alltid kan vara säker på att dina ögon får den bästa tänkbara ögonhälsan hos oss!

Vi är ISO-certifierade enligt Optikbranschens och Optikförbundets kvalitetsnorm och uppfyller kraven i standarden för kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001:2015.

Läs gärna mer på Synologen.

Vi stödjer

Samarbetspartners